Alfit

Glavno načelo medicinskega centra ALFIT-a je profesionalen pristop k fitoterapiji. Znajo učinkovito uporabljati zdravilne rastline in se trudijo pomagati vsakemu človeku pri kompetentni uporabi sil narave.

Farmacevtska tovarna “Galen” in Medicinski center “Alfit” sta en sam raziskovalno-proizvodni kompleks, v katerem se pod vodstvom znanega fitoterapevta , onkologa in ginekology dr. Korepanov Sergeja Valerieviča,  ukvarja z znanstvenim in medicinskim delom, pa tudi s proizvodnjo naravnih zdravil in izdelkov za zdravljenje na rastlinski osnovi. Visoko učinkovitost in kakovost izdelkov potrjujejo številna klinična preizkušanja, visoke ocene na razstavah, številne pozitivne ocene bolnikov iz vse Rusije ter bližnje in daljne tujine.

Glavne usmeritve

Glavne usmeritve fitocentra poleg tega , da že 30 let v svoje delo vključujejo onkologe – fitoterapevte in organizirajo ter izvajajo izobraževanja o uporabi zdravilnih rastlin so:

1) rehabilitacija bolnikov z rakom s pomočjo fitoterapije;
2) zdravstveno preventivno delo v rizičnih skupinah;
3) uporaba fitoterapije kot dodatne metode zdravljenja somatskih bolezni, predvsem kronične narave;
4) preučevanje izkušenj tradicionalne medicine na področju zeliščarstva.

Po besedah ​​dr. Korepanova je fitoterapija metoda, ki deluje tako, da krepi obrambne sposobnosti telesa. Preprosto povedano, to je dodaten učinek, ki omogoča povezavo naših notranjih rezerv. Zahvaljujoč biološko aktivnim snovem rastlin dobi imunski sistem močno okrepitev za boj proti tumorju.  Takšna pomoč zelišč je preprosto neprecenljiva, če se samo spomnimo, da zaradi delovanja kemoterapije in radioterapije močno trpi imunski sistem. Zaščitno funkcijo zavirajo tudi antibiotiki, ki jih bolnikom dajejo po operacijah.

Pogosto telo nima moči za boj proti tumorju. O kakšnem okrevanju potem lahko govorimo? Delovanje zelišč je blago in počasno, vendar bolj obstojno kot pri sintetičnih pripravkih. Pomembno je, da zdravljenje raka z zelišči daje izredno maloali skoraj nič stranskih učinkov, po katerih se le redko pojavijo recidivi. V spretnih rokah je fitomedicina močno orodje za pomoč bolniku, preverjeno skozi stoletja.

Glavna stvar pri kateri koli metodi zdravljenja je pozitiven rezultat. In tukaj je – skozi center Alfit je šlo več kot 20 tisoč bolnikov in več kot polovica je imela onkološke bolezni. Mnogi zdravniki jim niso mogli pomagati, poslali so jih domov, kot pravijo, umreti. S pomočjo metod dr. Korepanova, ki jih izvajajo v centru Alfit  so ti ljudje lahko živeli še leta.

ALFIT in farmacevtska tovarna GALEN sta proizvajalca vrhunskih  fitoizdelkov že 30 let in sta ustvarila več kot 200 izdelkov v lastnem razvoju fitoizdelkov pod blagovno znamko ALFIT.

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: