Biostimul

Podjetje Biostimul je bilo ustanovljeno leta 1991. Namen ustanovitve podjetja je proizvodnja visokokakovostnih naravnih biološko aktivnih izdelkov in pripravkov na osnovi naravnih surovin iz gorovja Altaj.

 Gorovja, ki s svojo divjo in neokrnjeno naravo daje dom številnim zdravilnim rastlinam in gobam,  ki imajo zaradi težkih vremenskih pogojev in pozimi izredno nizkih temperatur  v sebi večjo vsebnost zdravilnih učinkovin, kot rastline, ki so gojene ali pa rastejo v idealnih  pogojih rasti. Izdelki podjetja Biostimul z Altaja so usklajena kombinacija lokalnih surovin, ki pa nimajo le visoke biološke učinkovitosti na zdravje ljudi, zaradi tega ker izhajajo iz čistega okolja, divje in neokrnjene narave, ampak tudi zaradi  načinov njihove predelave, ki je do teh darov narave spoštljiv in nežen, kar se začne že pri nabiranju in odvzemu iz naravnega okolja.  S tem ostane energetski potencial rastlin in gob tudi v izdelku izredno visok in tako ljudje dobijo izredno močna naravna zdravila z močnim potencialom.

O podjetju

Podjetje Biostimul redno predstavlja svoje izdelke na mednarodnih razstavah in tudi na regionalnem in zveznem nivoju. Za svoje izdelke in njihovo učinkovitost ter kakovost so prejeli številna priznanja ter nagrade. Biostimul je  večkrat dobil priznanje tudi za najboljše podjetje Altajske republike.  Visoka priznanja za izdelke in nagrade, ki jih prejemajo so samo potrditev njihove usmeritve, kako iz narave potegniti tisto najboljše, kar koristi ljudem in obenem spoštovati naravo.

Podjetje Biostimul je tudi  tradicionalni proizvajalec izdelkov, ki temeljijo na izvlečkih rogov  altajskih jelenov.  Teh izdelkov zaradi evropske direktive ni možno uvažati vendar so izdelki iz izvlečkov rogov altajskega jelena po svojih zdravilnih lastnostih več desetkrat boljši od vseh znanih analognih izdelkov na svetovnem nivoju. Edinstvenost izdelkov je prepoznana v nagradah in priznanjih, ki pritrjujejo  kombinacijam lokalnih surovin, ki nimajo le visoke biološke aktivnosti, ker  izvirajo iz čistega okolja, temveč imajo tudi visok energetski potencial in s tem pomagajo telesu do zdravja.

Podjetje Biostimul pomembno prispeva k oblikovanju pozitivne podobe Gornega Altaja doma in v tujini. Z nakupom njihovih izdelkov prebivalci daljne in širše okolice in tujine odkrivajo izjemno raznolikost naravnih virov Republike Altaj. Z uporabo njihovih izdelkov pa obenem veliko naredijo tudi za svoje zdravje.

Podjetje Biostimul samo za nas proizvaja edine izdelke na svetu, ki temeljijo na čagi, ki je poimenovana črna čaga, saj za pridelavo uporabljajo samo zunanji, črni del čage.  Izdelki so izdelani po posebnih receptih. Združeni so tudi v  posebne protokole jemanja pri najtežjih boleznih in so izredno učinkoviti.

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: