Zapper-pro

Podjetje Zapper-pro se posveča posredovanju informacij o frekvenčni tehnologiji in terapijah, ki so jih proučevali znanstveniki, raziskovalci in zdravniki v zadnjih več kot 150 letih.

Dr. Royal R. Rife, dr. Hulda Clark, Nikola Tesla, dr. Beck, dr. Lakhovsky in drugi so s svojimi raziskavami in odkritji postavili temelje sodobne frekvenčne tehnologije. Dokazali so, da frekvenčna terapija lahko pomeni pomemben korak na poti do zdravja, saj so se skozi zgodovino  frekvenčne terapije izkazale za učinkovite pri zdravljenju različnih bolezni in tegob. Kljub temu, da tako imenovana uradna medicina teh pristopov ne priznava, je treba pripomniti, da je naše telo organizem, ki ga pri življenju ohranja ravno elektrika oziroma »električna« komunikacija med celicami, organi itd. In če so ti tokovi moteni se pojavi bolezen. Z ustreznimi frekvencami, ki so izbrane na podlagi projekta ETDFL, te frekvence oziroma »zdravilne« signale z vrhunskimi napravami uvedemo v telo in mu na ta način pomagamo »vzpostaviti pravilno komunikacijo« znotraj sebe.

Cilj podjetja

Cilj podjetja je pomagati ljudem spoznati zdravilno moč tehnologije in jih informirati o načinih, kako lahko frekvenčna terapija koristi njihovemu zdravju. Številni uporabniki te tehnologije so že doživeli pozitivne učinke in z veseljem delijo svoje izkušnje. S pomočjo frekvenčne terapije so lahko izboljšali svoje zdravje in počutje. Podjetje Zapper-pro oziroma izdelki vam omogočajo, da spoznate in izkoristite vse prednosti, ki vam jih ponuja frekvenčna tehnologija.

Kljub temu, da so navedene terapije, ki temeljijo na frekvenčnem zdravljenju in podpori telesnim procesom tudi pri najhujših boleznih bile dokazane ob samem nastanku skozi številne primere, študije in potrditve v preteklosti z uspešnimi ozdravitvami pacientov, si šele v današnjem času ponovno pridobiva veljavo. Še posebej je ta način terapije učinkovit ob sočasni uporabi in podpori  telesu v kombinacijah s fitoterapevtskimi izdelki in preparati, ki temeljijo na naravnih sestavinah in njihovih kombinacijah, ki so tudi potrjene v raziskavah, laboratorijskih in kliničnih študijah.

Seveda moramo zaradi predpisov zapisati tudi to, da izdelki Zapper-Pro niso medicinski pripomočki in niso nadomestilo za obisk pri zdravniku. Nobena naprava omenjena na celotni spletni strani www.4healthy-life ni  namenjena diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju kakršnekoli bolezni ali simptomov. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene težave, se seveda nemudoma obrnite na svojega zdravnika. Seveda smo zagovorniki sodelovanja vseh »medicin in medicinskih pristopov«. Da se v dobro pacienta uporabi vse tisto, kar mu koristi in mu s tem pomaga k ozdravitvi. Obenem pa mu povzroča čim manj negativnih stranskih učinkov. Brez vnaprejšnjega zavračanja ali obsojanja določene metode, ki je ne poznamo ali se o njej nismo učili. Na prvem mestu bi vedno moral biti pacient.

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: