Carnomed

Podjetje CarnoMed je svoje delo začelo kot dobrodelna organizacija za pomoč osebam z avtizmom. Danes je to mednarodno podjetje, ki ga sestavlja ekipa mladih ljudi, ki delujejo v interesu vašega zdravja.
Logo Carnomed

Carnomed je proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, pri proizvodnji katerih upoštevajo izključno znanost. Ekipo za raziskave in razvojsestavlja več kot 20 univerzitetnih profesorjev in 5 raziskovalnih ustanov z več kot 100 doktorskimi študenti.

Poslanstvo CarnoMeda je zagotavljanje zdravstvenih storitev na najvišjem, profesionalnem nivoju, na drugačen način, kot ste ga vajeni.

Karnozin Extra

Dodatek – Karnozin Extra je izdelek, na katerega smo še posebej ponosni. Vsi naši izdelki so pripravljeni izključno iz naravnih snovi, brez uporabe GSO sestavin, po recepturi vrhunskih znanstvenikov.

Karnozin Extra je rezultat dolgoletnih raziskav. Številni znanstveniki ga vse pogosteje omenjajo kot dopolnilo prihodnosti, saj premika meje medicine – pomaga tam, kjer niti zdravila nimajo učinka. Eden od problemov sodobne medicine je, da temelji na zdravilih, ki odpravljajo posledice.

Prehranska dopolnila Carnomed pa delujejo ravno nasprotno, telo spravijo v stanje sistemskega ravnovesja, vsi izdelki pa temeljijo na principih mitohondrijske medicine.

cregaatine

Dodatek Cregaatine, ki je bil ustvarjen v sodelovanju s svetovno priznanim znanstvenikom prof. dr. Sergej Ostojićem, je naslednja stopnja uporabe kreatina, katerega kombinacija z GAA ustvarja izjemen izdelek primeren ne samo za športno populacijo ampak kot potrjujejo sedanje študije in raziskave ima zaradi svojih lastnosti učinke tudi na druge telesne funkcije, kot so kognitivne funkcije in povečanje fokusa ter pomoč starostnikom z upadanjem mišične moči itd.

Pri razvoju izdelkov sodelujemo z vrhunskimi svetovno priznanimi strokovnjaki, vključujemo v raziskave in razvoj univerze, univerzitetne profesorje in raziskovalne institucije, laboratorije. Izdelki so  tudi klinično preizkušeni itd.  In naši izdelki ter oblikovani protokoli za podporo telesu so brez stranskih učinkov.

V regiji redno organiziramo predavanja, na katerih naši strokovnjaki delijo svoje znanje z vami, pa najsi ste starš otroka z avtizmom, zdravnik specialist, vrhunski športnik ali preprosto oseba, ki ji je mar za svoj najpomembnejši vir – zdravje.

Naša medicinska ekipa lahko s tehnologijami, ki so v svetu vse bolj priljubljene, odkrije obstoječo ali potencialno pomanjkljivost v vašem telesu in vam nato priporoči ustrezno zdravljenje. Odlične izkušnje naših uporabnikov so osnova našega uspeha in izjemno smo veseli vsake vaše posamezne zgodbe o uspehu.

Hvala ker z uporabo naših izdelkov skrbite za svoje zdravje in pomagate k boljšemu svetu.

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: