Dmitrina Elena Pavlovna

DmitrinaElena Pavlovna je leta 1980 diplomirala na Altajskem državnem medicinskem inštitutu, specialnost - splošna medicina. Opravila specializacijo iz onkologije na inštitutih za izboljšanje zdravja v Harkovu, Moskvi in Altaju.

Svoje študije, izsledke in zapise je objavila v ruskih in mednarodnih znanstvenih zbirkah. Sodeluje na ruskih in mednarodnih znanstvenih in praktičnih konferencah o vprašanjih onkologije.

Delala je kot zdravnica v medicinski enoti kombinata bakra in niklja Norilsk, kot zdravnica v bolnišnici za nujno pomoč Barnaul, na mestu asistentke Porodnišnice in Oddelka za ginekologijo na Fakulteti za napredno usposabljanje Altajske državne medicinske univerze. Od leta 1988 je delala kot onkologinja v onkološkem dispanzerju mesta Barnaul. Od leta 1993 je vodila edini oddelek za preprečevanje in individualno prognozo malignih novotvorb regionalne onkologije Altaja. Od leta 2003 dela kot zdravnica v Fitocentru ALFIT.


zdravljenje bolnikov z rakom

Opravila je izobraževanja iz  onkologije v prostorih Regionalnega onkološkega dispanzerja v Harkovu. Moskovskem centru za raka  N.N. Blokhin in na fakulteti za napredno usposabljanje Altajske državne medicinske univerze (onkološki oddelek) in ima tudi specializacijo iz fitoterapije.

Je zdravnik najvišje kategorije, onkolog-fitoterapevt z več kot 20-letnimi izkušnjami. Trenutno eden vodilnih zdravnikov Altajevegafitocentra “Alfit”. Njena specializacija je rehabilitacija bolnikov z rakom; bolniki s somatskimi boleznimi; kot tudi osebe, ki spadajo v skupine s povečanim in visokim onkorizikom (člani “družine z bolnikom z rakom”, prizadeti zaradi radiacijskih katastrof in bolniki, radikalno zdravljeni zaradi malignih novotvorb.

Trenutno se ukvarja največ z zdravljenjem in rehabilitacija bolnikov z rakom v vseh fazah specialne terapije (kirurško, kemo-obsevanje); ter študijami učinkovitosti zeliščne medicine pri številnih endokrinih boleznih (patologija ščitnice, različne vrste debelosti itd).

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: