ETDFL projekt

ETDFL je projekt s sedežem v Berlinu, Nemčija, z vizijo prispevati svetu inovativne informacije in tehnologijo.

Projekt ETDFL se je začel leta 2006, ko je bil prvotni seznam frekvenc CAFL ukinjen. ETDFL je postal industrijski standard za bioresonančne frekvence in ga zdaj uporablja več kot 100.000 navdušencev in klinik RoyalRifeMachine po vsem svetu. Natančnost frekvenc daje pozitivne rezultate za stranke, ki uporabljajo ta seznam frekvenc v klinikah in domovih v vseh državah. ETDFL je stalni projekt 12 klinik po vsem svetu, ki uporabljajo Quantum SCIO Bioresonančni aparat za beleženje frekvenc bolezni dejanskih pacientov, nato pa izpišejo 10 najbolj natančnih frekvenc, ki se štejejo za primerneoziroma najbolj učinkovite za zdravljenje s frekvenčnimi generatorji in podobnimi napravami, ki lahko oddajajo frekvence  do 1 milijon Hz in so združljive tudi z drugimi vrstami naprav za elektroterapijo, ki jih je mogoče programirati ali pa že imajo navedene frekvence v svoji bazi.

Frekvenčni seznam ETD (TheElectroTherapy Device EditionFrequency List (2023 – 2025) uporabnikom ETD daje jasen in obsežen priročnik za uporabo naprav za elektronsko terapijo proti različnim boleznim in težavam, vključno s paraziti, bakterijami in virusi.

Seznam ETDFL so sestavili medicinski raziskovalci, ki uporabljajo Dr. Rife Profesionalne aparate v kombinaciji s Quantum SCIO Bioresonančnimi napravami za odkrivanje in beleženje frekvenc, ki so se izkazale kot uspešne pri zdravljenju dejanskih pacientov. Zdravniki ob vsakem uspešnem zdravljenju zabeležijo sklope frekvenc posameznih bolezni in jih nato zapišejo v to knjigo – seznam ETDFL (TheElectroTherapy Device Frequency List).

Frekvence v tej knjigi torej odražajo uspešno zdravljenje z uporabo naprav za elektroterapijo (vir ETDFL.com). Morda niso vedno popolno zdravilo za bolezen, vsekakor pa frekvenčne terapije pomagajo pri lajšanju številnih bolezni in drugih zdravstvenih tegob (vir ETDFL.com). Veliko bolezni, značilnih za parazite, je mogoče zdraviti in pozdraviti s pomočjo specifičnih frekvenčnih programov zapisanih v seznamu ETDFL. Kar je bilo do prepovedi ukvarjanja s to vrsto zdravljenja v prejšnjem stoletju nemalokrat dokazano.  Znanstveniki danes zopet odkrivajo učinkovitost in smiselnost uporabe navedene tehnologije, ki so jo zasnovali veliki umi človeštva že konec 19. in v začetkih 20. stoletja.

ETDFL se posodobi enkrat letno. Najnovejše različice PDF so na voljo tudi na naši spletni strani. Zahvaljujoč podjetju Zapper-pro smo poslovenjen seznam vseh frekvenc  dobili tudi v Sloveniji. S tem seznamom si lahko izberete najustreznejše frekvence, glede na vaše bolezensko stanje in jih vnesete v aparat zapper-pro ter si tudi sami izvajate terapije.  Oziroma uporabljate  navedene in izbrane frekvence tudi v kombinaciji z fitoterapijo, ki poveča učinkovitost samozdravljenja telesa.

ETDFL 2023 – 2025 (zadnja verzija objavljenega seznama v slovenščini, povzetek posodobitve)

ETDFL 2023 vsebuje popolno posodobitev vseh frekvenc.

Frekvence so posodobljene na večjo natančnost. Nekaj ​​frekvenc je ostalo enakih z manjšo prilagoditvijo, druge pa so delno ali v celoti nadomestili novejši potrjeni nabori frekvenc.

Popolnoma so posodobljene frekvence virusa Corone glede na gensko raznolikost, specifičnost vrst, razširjenost okužb in lokacijo pojavljanja.

ETDFL vsebuje 10 frekvenc na posamezno diagnozo, parazita, bolezensko stanje ali simptome.

Vse skupine frekvenc so poravnane po vrsti od najnižje do najvišje frekvence.

Vsak frekvenčni program ima svojo zaporedno številko.

Vir navedenih informacij je ETDFL.com. Pri napisanem gre izključno za informacije iz ETDFL.com.

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: