Maria Ana Kolman

Maria Ana Kolman je fitoterapevtka, raziskovalka tradiconalnih metod zdravljenja in pisateljica. Fitoterapijo je diplomirala pri S.V.Korepanovu, doktorju znanosti, onkologu, ginekologu in fitoterapevtu, ki pri svojem delu na prvo mesto postavlja načela etike.

Ona pravi: »Fitoterapija je klinična disciplina in prav tako kot vsa klinična področja usmerjena v terapevtsko delovanje, ki naj ga določi profesionalen fitoterapevt. Pri jemanju zdravilnih rastlin, ki vsebujejo od nekaj sto do več tisoč različnih spojin,je nujno potrebno vedeti, kako te snovi delujejo na neštete biokemične procese, ki potekajo v človeškem telesu. Zdravilne rastline namreč vplivajo na biokemijske procese v organizmu na tri različne načine: z blokiranjem, stimulacijo in obnavljanjem motenih biokemijskih procesov. Tako fitoterapevtski proizvodi lahko delujejo na blokado rakave celice, na stimulacijo imunskega sistema ali delovanja določenega oslabelega organa, na vzpostavitev homeostaze pri porušenem hormonskem ravnovesju, na popravljanje napak v imunskem odzivu (pri avtoimunih boleznih) itd. Zato je potrebno izbrati tisti proizvod oz. tisto zdravilno rastlino, ki dokazano vsebuje farmakološke sestavine, ki bodo opravile določeno nalogo pri preventivi, pri podpori zdravljenja ali pri zdravljenju, obenem pa bolniku določiti protokol, ki ustreza njegovemu kliničnemu stanju in terapiji.«  


potovanje po sibiriji oziroma altaju

Na svojih potovanjih po Sibiriji  oziroma Altaju že vrsto let zbira znanja ljudske medicine oziroma fitomedicine, ki je v Rusiji uradna medicina. Znanja o moči in pomenu rastlin in učinkovitosti ljudskih zdravilnih tehnik predaja skozi nasvete ljudem, ki imajo različne zdravstvene težave. Je tudi poznavalka ljudskega izročila o zdravilnem delovanju rastlin za tako imenovano celostno zdravljenje.

S svojim svetovanjem je pomagala in pomaga številnim  ljudem z najrazličnejšimi težavami. Pri tem uporablja pridobljeno znanje pri dr. Korepanovu, ljudskega izročila in drugih virov. Zavzema se za profesionalen pristop uporabe fitoterapije pri pomoči ljudem.

ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke navišje kakovosti.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad €10,000, vam izdelke dostavimo brezplačno.
Humanitarni projekti
Nakup izdelkov pomaga otrokom s posebnimi potrebami do bolj samostojnega življenja.
BREZPLAČNO SVETOVANJE
Imate vprašanje v zvezi z vašo
prehrano ali nakupom izdelka?
4 healthy life logo
4 healthy life logo
4 healthy life logo

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na naše novice, da boste na tekočem o vseh novostih in akcijah!
4 healthy life logo
ENERGY FOR HEALTHY LIFE
Naslov ulica
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 333 222
E-pošta: info@energy4healthy-life.com
STRUKTURA STRANI

Kategorije
Znamke
Akcije
MOJ RAČUN

Moj račun
Zgodovina naročil
Vračila
MOŽNA PLAČILA

4 healthy life logo
© 2023 ENERGY FOR HEALTHY LIFE | Spletni piškotki | Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | AVTORJI: